Cinewall laten plaatsen


Cinewall laten plaatsen Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Amsterdam, Almere, Leiden, Dordrecht, zijn de perfecte manier om uw tv te presenteren en het ultieme entertainmentcentrum voor uw woonkamer te creëren.

Onze eigentijdse cinewall laten plaatsen pakketten zijn verkrijgbaar in een reeks stijlen en afwerkingen om elk interieurontwerp aan te vullen en kunnen op maat worden gemaakt rond uw tv-formaat om aan uw specifieke vereisten te voldoen. We bieden zowel verfklare als volledig afgewerkte units, met een optionele soundbar-uitsparing voor een echt meeslepende bioscoopervaring.

Als u overweegt om uw haard / open haard te upgraden, maar met een fantastische ultramoderne uitstraling, hebben we nu pakketaanbiedingen beschikbaar op onze geweldige Cinewall laten plaatsen.

Installatie omvat: Installatie omvat: Stud houten schoorsteenborst gebouwd uit een vlakke muur of bestaande schoorsteenborst en voltooid tot gipsafwerking beschikbaar zonder tv-uitsparing.

We kunnen functies opnemen zoals soundbar / media-opening, logbox, sfeerverlichting, plinten, coving en volledig verborgen elektra.

We kunnen op maat gemaakte mediawanden maken, waaronder opbergkasten, decoratieve openingen en betegelde functiewanden

We kunnen ook concurrerende prijzen bieden voor alleen haarden als installatie niet nodig is.

Neem vandaag nog contact op om uw wensen te bespreken. We hebben een scala aan haarden beschikbaar en we zullen een offerte op maat maken om aan uw behoeften te voldoen.

We werken nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat hun afgewerkte Cinewall laten plaatsen Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Amsterdam, Almere, Leiden, Dordrecht, aan hun verwachtingen voldoet en zal altijd de tijd nemen om uw behoeften en vereisten te beoordelen en indien nodig een gratis huisbezoek aan te bieden.