Beton Cire


Specialisten in beton cire Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Amsterdam, Almere, Leiden, Dordrecht en Amsterdam, gepolijst gips en decoratieve afwerkingen voor binnenlandse en commerciële projecten. Wij bieden een reeks pleisteroplossingen, die u helpen de perfecte afwerking te bereiken, afgestemd op uw project.

Beton Cire de optie die het meest groeit onder professionals en eindklanten die een duurzame, decoratieve en creatieve afwerking willen en béton Ciré helpt bij het creëren van een oppervlak zonder scheuren, naden van gewrichten.

Beton Cire is een ongelooflijk product om binnen- en buiten betonoppervlakken een glanzende afwerking te geven en voor muren is zo gehard of krasbestendig als dat voor vloeren en voor muren is het een van de meest aanbevolen afwerkingsproducten op de markt op dit moment.

Het is volledig waterdicht, wat betekent dat het geweldig is om te gebruiken op zowel binnen- als buitenmuren.

Esthetisch gezien lijken Microcement-muren op kalkstuc, maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat ze niet hetzelfde zijn. béton ciré Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Amsterdam, Almere, Leiden, Dordrecht heeft zijn eigen voordelen, waardoor het aanzienlijk beter is dan kalkstuc.

Onze reputatie voor kwaliteit en betrouwbaarheid stelt ons in staat om samen te werken met enkele van de beste in de ontwerp- en bouwsector.

Ons team van ambachtslieden brengt een schat aan kennis en handgemaakte vaardigheden naar projecten.